dilluns, 4 d’abril del 2011

Villareal-Barça

  • Dissabte a la nit es va disputar el partit Villarreal-Barça,on van guayan els blaugrana per 0-1 gràcies al gol que va marcar Piqué. El partit va estar molt interessant gràcies a les millor jugades que van fer els jugadors dels dos equips, el Villarreal va tenir dos ocasions de gol molt clares però gràcies als defenses i al porter no van poder marcar, a la segona part va entrar Messi per ajudar a que el resultat remontes però,no va marcar i va ser més tard quan amb un sac de corner Piqué va parar la pilota amb el pit i fa el gol de la victòria.

  • Sábado por la noche se disputó el partido Villarreal-Barça, donde ganaron los azulgrana por 0-1 gracias al gol que marcó Piqué. El partido estuvo muy interesante gracias a las mejores jugadas que hicieron los jugadores de ambos equipos, el Villarreal tuvo dos ocasiones de gol muy claras pero gracias a los defensas y al portero no pudieron marcar, en la segunda parte entró Messi para ayudar a que el resultado remontes sin embargo, no marcó y fue más tarde cuando con un saco de corner Piqué paró el balón con el pecho y hace el gol de la victoria.

  • Saturday night game was played Villarreal-Barça, Barça to Guiana where 0-1 thanks to a goal he scored Pique. The match was very interesting because the best moves made by the players of both teams, Villarreal had two clear chances to score but thanks to the defenders and the goalkeeper could not score in the second half went for Messi the result goes back to help but not scored and was later when a corner Pique sack stopped the ball with his chest and makes the winning goal.

  •  

  • Cap comentari:

    Publica un comentari a l'entrada