dimecres, 30 de març del 2011

Lituania-España

·Ahir per la nit és van enfrontar Lituania amb Espanya amb un resultat favorable als espanyols amb un 1-3 amb un gol de Xavi, un altre per part de Lituania en propia porta i l'últim gol que va donar la victória  va ser de  Mata. Tot hi que van guanyar amb un resultat bastan bo els hi va costar bastant per les males condicions del camp tot i així en canvi els lituans no van poder-los superar.

·Ayer por la noche se enfrentaron Lituania con España con un resultado favorable a los españoles con un 1-3 el primer gol de Xavi, otro por parte de Lituania en propia puerta y el último gol que dio la victoria fue de Mata . Todo queda con un resultado bastan bueno les costó bastante por sus malas condiciones que tenia el campo,encanvio que los lituanos no pudieron superar al gran equipo español.

·Yesterday evening met with Lithuania Spain with a favorable outcome with the Spaniards a 1-3 with a goal from Xavi, Lithuania by another own goal and last goal that gave the victory was Mata . Everything they earn a good result bastan took them quite by poor field conditions still in hand, the Lithuanians could not overcome them.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada